Tečajevi za odrasle

Tečajevi engleskog jezika
Želite li naučiti ili usavršiti znanje najsvjetskijeg jezika, s povjerenjem se priključite motiviranom timu škole DUGA, koja Vam jamči da ćete u ugodnoj atmosferi i uz suvremene metode podučavanja naučiti “spikati” i upoznati kulturu i civilizaciju engleskog govornog područja. Male grupe i stručni “teacheri” prvi su korak u Vašem jezičnom napretku.

Tečajevi njemačkog jezika
Usvajanje jezičnih struktura u okviru zadanog stupnja u maloj grupi (4-8 polaznika). Naša kreativna nastava izlazi u susret individualiziranim potrebama polaznika. Naši profesori imaju višegodišnje iskustvo u renomiranim školama stranih jezika. U našim redovima imamo autore udžbenika, koje je odobrilo resorno Ministarstvo, ispitivače međunarodnih ispita Goethe-Instituta i izvorne govornike. Nastavu izvodimo i u tvrtkama.

Tečajevi talijanskog jezika
Naše professoresse uputit će Vas u sve jezične tajne i upoznati Vas s glazbom, umjetnosti, gastronomijom i svim ostalim aspektima
kulture i civilizacije bell’Italije. U izrazito opuštenoj, ali radnoj atmosferi male grupe naučit ćete osnove talijanskog jezika.
Naša kreativna nastava jamstvo je brzog jezičnog napretka.
Već nakon prvog stupnja moći ćete se predstaviti, izraziti svoje mišljenje i preferencije, naručiti u kafiću i obaviti kupovinu.
Od samog početka, osim s udžbenikom, bit ćete suočeni s autentičnim materijalima i konverzacijom.
Uključite se u naš tečaj i uvjerite se u učinkovitost naše nastave!

Očekujemo s veseljem Vaš dolazak!

Duga - Škola za strane jezike Zagreb