Naša je nastava izrazito kreativna i fleksibilna te izlazi ususret željama i potrebama polaznika. Cilj nam je da po završetku razine, kako ih opisuje Europski referentni jezični okvir, polaznik ovlada odgovarajućim jezičnim i vokabularnim strukturama. Posebno težište stavljamo na usmenu i pismenu jezičnu produkciju.

Naši su profesori visoko obrazovani i imaju višegodišnje iskustvo podučavanja. Zapošljavamo i mlade nastavnike koji su se istaknuli za vrijeme studija i koje su nam preporučili njihovi profesori-mentori. Svi nastavnici imaju obvezu trajnog stručnog usavršavanja i sudjelovanja na stručnim sastancima, međunarodnim seminarima i konferencijama, neki i kao predavači. Naša škola zapošljava i izvorne govornike, ispitivače međunarodno priznatih ispita, kao i autore udžbenika koje je odobrilo resorno Ministarstvo.

Rad u malim skupinama od 2 do najviše 8 polaznika jamči individualizirani pristup svakom polazniku i izvrsne jezične rezultate. Naše su grupe dobno i jezično usklađene i najveća pažnja poklanja se jezičnoj praksi, tj. kvalitetnom pismenom i usmenom izražavanju.

Aktivno druženje s jezikom nastavlja se i izvan razrednih prostorija kroz kreativne radionice, tematske večeri, prezentacije knjiga, zajednička putovanja, proslavu blagdana i završnu priredbu u Duginu vrtu.

Pridružite nam se i otkrijte radost učenja stranog jezika u DUGI !