Franje Kuhača 22, 10 000 Zagreb
+ 385 01 2319 661

TELC certifikati – The European Language Certificates

diploma-duga

Treba li Vam međunarodno priznati certifikat o razini znanja njemačkog jezika?

Kod nas se možete pripremiti za telc ispit kako biste dobili jedan od najraširenijih i najpriznatijih jezičnih certifikata, posebice u zemljama njemačkoga govornog područja.

U suradnji s, prvim u Hrvatskoj, licenciranim ispitnim centrom za telc ispite, jezičnim centrom PAVUNA održavamo pripremne tečajeve za telc ispite kako biste bili odlično pripremljeni za ispit te time znatno povećali vjerojatnost uspješnog polaganja ispita.

Naši licencirani i kvalificirani telc ispitivači dobro poznaju formate ispita te će ih vježbati s Vama kako ne biste morali nepripremljeni pristupiti ispitu.

telc certifikati se, kao dokaz određene razine znanja njemačkog jezika, traže pri zapošljavanju i nostrifikaciji obrazovanja u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj.

telc ispiti održavaju se prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike prema razinama A1-A2-B1-B2-C1-C2. telc je dodatno svoje ispite usmjerio prema određenim strukama i zanimanjima, kao npr. medicinskim sestrama i tehničarima ispit telc Deutsch B1-B2 Pflege ili liječnicima telc Deutsch B2-C1 Medizin.

Javite nam se pa ćemo Vas detaljnije informirati o prikladnom ispitu za Vas.

telc preporučuje pohađanje 20 nastavnih sati pripremnog tečaja prije ispita kako biste se upoznali s time što Vas očekuje na ispitu. Kod ove ćete se pripreme upoznati s Vašim ispitnim formatom te ćemo s Vama simulirati ispit.

Pripremni tečaj prije ispita u trajanju od 20 nastavnih sati u grupi nudimo Vam po cijeni od samo 1399 kn.

Za sve one koji trebaju više priprema, odnosno trebaju tek doći do željene razine znanja jezika nudimo tečajeve koji ciljano pripremaju za ispit na željenom nivou jezika.

Naravnom nudimo i individualnu poduku što je najbrži i najefikasniji način pripreme.

http://www.pavuna.hr/telc-certifikati-i-ispiti-u-hrvatskoj-the-european-language-certificates/