Franje Kuhača 22, 10 000 Zagreb
+ 385 01 2319 661

Jezična igraonica

[ultimate_heading main_heading=”Jezična igraonica (3-6 godina)” heading_tag=”h3″ alignment=”left” spacer=”line_with_icon” line_height=”1″ icon_type=”custom” icon_img=”350″ img_width=”48″]kidDugina jezična igraonica započela je s radom u rujnu 2007. godine s ciljem promicanja ranog učenja stranih jezika, a namijenjena je djeci predškolskog uzasta (3-6 godina).

Igraonička grupa malih Nijemaca nalazi se dva puta tjedno – ponedjeljkom i srijedom. Mali Englezi i Talijani igraju se i uče utorkom i četvrtkom.

Zbog zanimanja roditelja od ove školske godine uvodimo i španjolsku i francusku igraonicu.

Program igraonice obuhvaća četiri nastavna sata ili dva puna sata tjedno, od kojih veći dio provodimo učeći jezik kroz razne igre, pjesme, brojalice, ples i glumu u posebno uređenom prostoru. Preostalo vrijeme rezervirano je za kreativne likovne projekte – crtanje, bojanje, izradu nastavnih pomagala (flash kartica, lutaka, prigodnih blagdanskih ukrasa i sl.), gledanje crtića na stranom jeziku i slobodnu igru prema odabiru djeteta. Cijelo vrijeme se trudimo razgovarati na stranom jeziku. U pauzama se volimo počastiti sokovima, grickalicama, keksima i voćem. Ponekad nas možete zateći i u igrama na otvorenom u našem dvorištu.

Tijekom boravka u igraonici kao voditeljice igraonice nastojimo svjesno usmjeravati, predlagati i poticati djecu poštujući njihovu kreativnost i autonomnost. Iskustvo igre: kroz slobodnu didaktičku igru djeca usvajaju većinu svojih životnih spoznaja. Igra je spontano sredstvo učenja o prihvaćanju sebe i drugih, usvajanju pravila ponašanja, samopouzdanju i samopoštovanju.

[/ultimate_heading]

[ultimate_info_table design_style=”design04″ color_scheme=”blue” package_heading=”Veličina grupe: ” package_sub_heading=”4 – 8 polaznika” use_cta_btn=”true” package_btn_text=”Upis” package_link=”url:http%3A%2F%2Fwww.duga-skola.com%2Fkontakt%2F|||”][/ultimate_info_table]
Free WordPress Themes, Free Android Games